Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

ürkü pas yardımıyla karınerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı çın iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve hızlı bir şekilde acil çıkış binalabilir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda amade yangın bapları ile ivedili yangın kapısı temin edebilirsiniz. Aynı sıra doğrulama yangın bapları ile firmanızı ferdası güne hazırlamış olursunuz.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece âlâ ise buna rabıtlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte bedel artışını getirmektedir.

Yangın merdiven kapısının en bariz özelliklerinden bir ötekisi de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında ön merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Bu nedenle henüz mürtefi bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında himaye katkısızlamaz ve bu nedenle elan sakıt bir fiyata sahiptir.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında sevimli ve mal kaybını önlemek amacı ile 120 an boyunca koca ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış veçheüne essah ürkü pas kolu bulunmasıdır.

Gücvenliğiniz derunin yangın kapısı behemehâl olmalıdır. Yeni yapım projelerinde zaruri olan sistemler ezelî apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, kapının şayan standartlara ve yönetmeliklere orantılı olup olmadığını tespit etmek bâtınin kimlik ve sertifikalar yoklama edilmelidir.

Yasa ve yönetmeliklere için planlı yangınla savaşım adımlarının hepsina hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın adına bütün projelendirme işlemlerinizi gönül ve dünyalık kaybınızın ortadan kalkması yerine uyguluyoruz.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir Yangın Merdiveni Kapısı malzemeden strüktürlmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Bu sebeple yapı içre rastgele bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim kapılar, çatı ile dış mekanı güvenilen şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının güvenli alana geçişini önler. Elan detaylı ele tuzakındığında yangın kapısı özellikleri arasında;

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Report this wiki page